XL-BYGG Arnulf Hansen

Bilde med XL-BYGG logo og teksten: Faghandel innen trelast og byggevarerBedriften kan tilby et stort varespekter og har avdelinger for byggevarer, dagligvarer, fritidsartikler, båter og motorer med eget verksted, kraftfôr og gjødsel for landbruket, tankanlegg med drivstoff for båt og bil, godsekspedisjon med eget kaianlegg med mer.

XL-BYGG Arnulf Hansen har lang erfaring med logistikk på Helgelandskysten og kan levere varer til de fleste stedene mellom Bodø og Sandnessjøen. Vi har faste kjøreruter og bringer byggevarene dine rett hjem. 

Vi tilbyr alt av byggevarer til meget konkurransedyktige priser, levert hjem med bil eller båt, eller ferdig montert i nært samarbeid med dyktige håndverkere i Meløy og Rødøy.

Spør oss - det vil lønne seg!

Velkommen!

Kontaktinfo

Vågaveien 138
8185 Vågaholmen
Tlf: 75 09 89 00
Epost: post@arnulfhansen.no

Bilde av XL-BYGG butikk, utstilling av varerBilde av varer i XL-BYGG. torg utstillingBilde av ryddige butikkreoler i XL-BYGGBilde av ryddige butikkreoler i XL-BYGGUtstilling av vinduer og dører i butikkUstilling av Espegård bålpanne i butikkBilde av ryddige VVS butikkreolerUtstilling av Husqvarna skogsutstyr i butikkUtstilling av snøfres fra Husqvarna på torg i butikk.Ryddige hyller med båtutstyr og navigasjon m.m. i XL-BYGGRedningsvester utstilt i butikkStereoanlegg m.m. båt avdeling i butikk.Batterier utstilt i butikk, for bil og båt m.m.Oljeprodukter til bil og båt, Shell produkter, Seajet bunnstoff m.m.Båtutstyr, båtelektronikk i butikkreolSjakkel, slangeklemmer, fuktslukere, og sanitær-tilbehør båt. i butikkreol.Tau metervis og tau i ferdiglengde i butikkreolFiskeutstyr i butikkreolSinkanoder/offeranoder, oljefilter, skroggjennomføringer, inspeksjonsluker m.m. i butikkreol

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå