MEKANIKER søkes til båt og motorverksted

Vi søker en dyktig mekaniker til vårt verksted i fast 100% stilling.

Du bør ha utdanning og/eller arbeidserfaring innen motor-mekaniske fag.


Arnulf Hansen & Co driver autorisert serviceverksted i Vågaholmen for Suzuki påhengsmotorer, ATV og båter fra Askeladden, Beneteau, HR Boats, Øien, Pioner, Steady, Kaasbøll, Tornado, Marex og Suzumar.
Vi er autorisert også for Garmin navigasjon, Eberspächer dieselvarmere, Sleipner baugtrøstere m.fl.

Våre medarbeidere er kjent for høy kompetanse og profesjonalitet, som alltid finner gode løsninger for våre kunder. Hos oss er alt mulig.
Vi monterer alt av utstyr ombord i nye eller gamle båter. Vi tilbyr bunnstoffing og polering av båter på service. Med våre trucker løfter vi båter opptil ca. 4 tonn raskt og rimelig fra sjøen.
Stillingen består i hovedsak av service på påhengsmotor og båt, rigging av nye påhengsmotorer og nye båter med utstyr, re-motorisering av eldre båter og oppgradering av utstyr, feilsøk og reparasjoner på påhengsmotorer, båtelektronikk og tilbehør, glassfiber reparasjoner m.m.

Se fullstendig annonse og søk på: https://www.finn.no/job/fulltime

Løft av rib med truck, VågaholmenService av Kaasbøll aluminiumsbåtNy Pioner 14 Active båt.Bilder av Våga i solnedgangLøft av båt til serviceBilde av solnedgang på kai.Service av rib med 3 x DF350 SuzukiFint lys over gjestehavna i VågaReparasjon/feilsøk av motorSolnedgang på kai Vågaholmen
Stillingsfunksjon


Motormekaniker,
Båtmekaniker

Nøkkelord

Mekaniker, båt og fritid, maritime tjenester, verksted, verkstedtjenester, kjøretøy, båtverksted, båtmekaniker, motormekaniker, Helgeland, motor,
 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå