BYGGEVARESELGER søkes til vår XL-BYGG butikk på Helgelandskysten!

Vi søker en utadvendt person som har sans for salg og kundeservice. Du bør enten ha kunnskap om byggevarefaget, eller ha stor interesse i å lære mye om faget.

Vi ønsker oss en selgertype, som vet å sette kunden i fokus og som er løsningsorientert og trives med å omgås mennesker i et hektisk miljø. Du vil få store muligheter til personlig utvikling og kunnskapsløft, gjennom regelmessige kurs og produktoppdatering i regi av vår byggevarekjede XL-BYGG.

XL-BYGG er Nordens største byggevarekjede og er en del av Mestergruppen, som er Norges største innkjøpsorganisasjon. Vår butikk er fullprofilert som XL-BYGG og deltar aktivt i alt av kampanjer og markedsprofilering som kjeden tilbyr.

Stillingen består i hovedsak av salg av byggevarer, trelast, verktøy, VVS, maling, interiør, båt- og fritidsutstyr m.m. i butikk, samt øvrig kundeservice og forefallende butikkarbeid.

Se fullstendig annonse og søk på: https://www.finn.no/job/fulltime

Bilde av bedriftenUtstilling i butikk, XL-BYGGButikkbilder XL-BYGGBilder av vår butikk, XL-BYGGBilder av utstilling i butikk, Husqvarna snøfres, XL-BYGGBilder av butikkBilder av butikk, XL-BYGGBilder av båtavdeling i XL-BYGGBilder av butikk, XL-BYGGBilder av butikk XL-BYGGBilde av butikk XL-BYGG, Husqvarna avdeling

Stillingsfunksjon

Butikkansatt,Kundeservice,Salg


Nøkkelord
Selger, Byggevare, Trelasthandel, Servicehandel, Helgeland

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå