Arnulf Hansen

Ledige stillinger hos Bunnpris Vågaholmen - Arnulf Hansen & Co


Arbeidsgiver: Arnulf Hansen & Co AS - BUNNPRIS Vågaholmen

Stillingstittel: Butikkleder dagligvare, medarbeider

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast/deltid
 

Vi søker en utadvendt og glad person som oppriktig ønsker å ta ansvar og bidra til vekst i vår nyoppussede dagligvarebutikk. Stillingen er en fast stilling med store muligheter for personlig utvikling.

 

Vi søker både etter en person som har lyst til å ta lederansvaret for vår dagligvareavdeling i 100% stilling og en medarbeider i deltidsstilling.

 

Vi har vært medlem av BUNNPRIS-kjeden i 28 år og har hatt en fantastisk utvikling i en fremoverlent kjede og kan tilby en spennende jobb i et hektisk miljø, i en topp moderne dagligvarebutikk.

 

Vi søker fortrinnsvis etter en ledertype som kan videreføre vår suksess og bidra til ytterligere vekst sammen med våre kompetente medarbeidere. Er du en person som har lyst til å ta ansvar, lede andre og gjøre de andre medarbeiderne gode, men usikker på om du har nok erfaring, så anbefaler vi deg likevel å søke. Vi ser først og fremst etter en engasjert og positiv person, som gjerne kan vokse i stillingen og bli en dyktig leder etter hvert. Du kan med fordel ha erfaring som leder fra servicebransjen, men det er ikke påkrevet. Engasjement, lyst og vilje, er de egenskapene vi først og fremst ser etter.

 

Vi ser etter deg som:

 • Har godt humør, er utadvendt og har en positiv serviceinnstilling
 • Har stor arbeidskapasitet og trives i en hektisk hverdag
 • Tar initiativ til å ha det ryddig og rent rundt deg
 • Er ærlig, ansvarsbevisst og til å stole på
 • Har god økonomisk forståelse
 • Behersker norsk språk godt, både muntlig og skriftlig
 • Har god helse og trives med å "ta i et tak"
 • Har lyst og evne til å gjøre andre gode

 

Vi kan tilby deg:

 • En sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kollegaer
 • God opplæring
 • Konkurransedyktig betingelser med mulighet for lederbonus og god pensjonsavtale
 • Spennende utviklingsmuligheter
 • Jobb i en topp moderne dagligvarebutikk sammen med glade og kompetente medarbeidere
 • Å bo i verdens vakreste natur på Helgelandskysten, med et hav av fritidsaktiviteter for barn og voksne
 • Hjelp til å skaffe bolig
 
Send oss gjerne en søknad eller forespørsel om stillingen og skriv litt om deg selv og om du er interessert i en deltidsstiling som medarbeider sammen med vårt øvrige team, eller om du ønsker å være den som har lyst å lede vårt medarbeiderteam til nye høyder.
 

Om arbeidsgiveren

Arnulf Hansen & Co er et gammelt familieforetak som har drevet varehandel sammenhengende i snart 200 år. Dagens forretningsanlegg drives nå i Vågaholmen av 6. og 7. generasjon Hansen, og har klart å utvikle seg fra å være en tradisjonell landhandel i gamle dager, med kolonial, fiskemottak, post og skipsekspedisjon, til å bli et velrennomert assortert varehus på kysten av Helgeland. Bedriften har samlet flere bransjebutikker i samme bygg, der dagligvare er ett av konseptene.

Arnulf Hansen & Co har gjennom generasjoner samlet kunnskap og vareutvalg under samme tak i Vågaholmen og kan idag tilby det meste du til daglig trenger i hverdagen. Vi tilbyr et bredt utvalg innen dagligvarer, byggevarer, trelast, hage- & fritidsutstyr, båter, motorer, ATV, fiskeutstyr, båtutstyr, drivstoff, post i butikk, apotekvarer, kraftfôr og gjødsel for landbruket, gods- og skipsekspedisjon med eget hurtigbåtkai m.m.
Vi har også egen gjestebrygge for fritidsflåten og drivstoffylling for både yrkesflåten, nyttefartøy og fritidsbåter.

Vågaholmen er kommunesenter i Rødøy Kommune og ligger rett vest for Svartisen/Saltfjellet nord på Helgelandskysten, midt mellom Bodø og Mo i Rana. Du kommer til oss enten med bil via kystveien (fylkesvei 17) mellom Bodø og Mo i Rana, eller med båt langs skipsleia, midt mellom Bodø og Sandnessjøen.

Vi samarbeider med flere av landets ledende kjedekonsepter innen våre salgsområder og er konkurransedyktig på alle områder. Vårt hovedmarked er fra Lurøy kommune i sør via Rødøy og Meløy, til Gildeskål i nord. Innen båtbransjen er vi en ledende aktør i landsdelen og har hele Nord-Norge som marked.

BUNNPRIS Vågaholmen er vår dagligvarebutikk i Arnulf Hansen & Co og var en av to dagligvarebutikker som først fikk medlemskap i BUNNPRIS-kjeden utenfor Trøndelag i 1993. BUNNPRIS gir butikkene stor frihet til å påvirke sin egen butikk lokalt, samtidig som kjeden er svært aktiv på markedsføring og aktiviteter.

Se mer info på vår hjemmeside: www.arnulfhansen.no


Velkommen til kystens varehus - hos oss får du mer enn forventet!


Bunnpris Vågaholmen ledig stilling
Bunnpris Vågaholmen ledig stilling

Nettverk: Facebook
Sektor: Privat
Antall stillinger: 2
Sted: Vågaveien 138, 8185 Vågaholmen
Bransje: Butikk og varehandel
Stillingsfunksjon: Butikkansatt, Butikksjef, Salg

 

Nøkkelord

butikkleder, dagligvare, Bunnpris, kjøpmann, butikkansatt, leder, Helgeland

Arnulf Hansen Og Co As

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Trond Hansen

Stillingstittel
daglig leder

Mobil: 976 98 900
 
 
 

Vågaveien 138, 8185 Vågaholmen

Kart
 
FINN-kode 231541312