Arnulf Hansen

Bunnpris Vågaholmen - 2 ledige stillinger på vakre Helgelandskysten!

Vi søker både etter en person som har lyst til å ta lederansvaret for vår dagligvareavdeling i 100% stilling og en medarbeider i deltidsstilling.

Vi søker en utadvendt og glad person som oppriktig ønsker å ta ansvar og bidra til vekst i vår nyoppussede dagligvarebutikk. Stillingen er en fast stilling med store muligheter for personlig utvikling.

 

Vi har vært medlem av BUNNPRIS-kjeden i 28 år og har hatt en fantastisk utvikling i en fremoverlent kjede og kan tilby en spennende jobb i et hektisk miljø, i en nyoppusset og topp moderne dagligvarebutikk.

 

Vi søker fortrinnsvis etter en ledertype som kan videreføre vår suksess og bidra til ytterligere vekst sammen med våre kompetente medarbeidere. Er du en person som har lyst til å ta ansvar, lede andre og gjøre de andre medarbeiderne gode, men usikker på om du har nok erfaring, så anbefaler vi deg likevel å søke. Vi ser først og fremst etter en engasjert og positiv person, som gjerne kan vokse i stillingen og bli en dyktig leder etter hvert. Du kan med fordel ha erfaring som leder fra servicebransjen, men det er ikke påkrevet. Engasjement, lyst og vilje, er de egenskapene vi først og fremst ser etter.

Se fullstendig annonse på: www.finn.no/job/fulltime/ad.html