Arnulf Hansen

DF175APL

DF175APL

Maksimal drivstofføkonomi og ytelse
Gjennom vår avanserte Lean Burn Fuel Control-system gir dennee utenbordsmotoren førsteklasses drivstofføkonomi uten å gå på bekostning av ytelse. Et fremragende eksempel på Suzuki-teknikk i praksis.
Stort slagvolum - lav vekt
DF175AP viser våre ingeniørers evne til å levere massive krefter fra et kompakt design. Motorene, på 2867cm3, gir førsteklasses akselerasjon og ytelse, samtidig som de er utrolig kompakte og har lav vekt.  
Vi overfører krefter til hastighet
Kombinasjonen av større propell og lavere girutvekslingsforhold gjør at våre rekkefirere leverer et voldsomt dreiemoment, rask akselerasjon og høy topphastighet. Disse modellene er utstyrt med Suzukis eksklusive Selective Rotation-system. Med dette systemet kan forhandlere sette opp motorene enten i standard- eller i motrotasjonsmodus (høyre- eller venstregående propell).
Innovativ teknologi
Motorene har O2 Sensor Feedback System som bidrar til lavere, renere og mer stabile utslipp. DF175APX drar også fordel av en bankesensor som oppdager og tar hånd om unormal forbrenning, slik at motoren yter optimalt. Modellen DF175AP er utstyrt med Suzuki Precision System, vårt drive-by-wire gass og girkontrollsystem.

Alle Suzukis påhengsmotorer fra DF40ATL til DF350ATX har selvjusterende kamakselkjede som løper i oljebad, noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbordsmotorer. Kjedet er utstyrt med en hydraulisk strammemekanisme som er vedlikeholdsfri.

DF175APL    
A    =    Modellbetegnelse
P    =    Modellbetegnelse
L    =    Lang stamme (20”)

Tekniske data

Slagvolum (ccm) 2867 cc
Motortype 4-takter, Flerpunkts sekvensiell elektr. innsprøytning
Sylindre R4
Effekt (HK) 175
Effekt (kW) 129
Anbefalt turtall 5500 - 6100 O/Min
Stammelengde L: 508 mm
Standard propell 23
Vekt (kg) 236

Brosjyrer

Hovedbrosjyre Utstyrsbrosjyre

Pris

Veiledende pris fra: 185.990,-

Veil. utsalgspris gjelder fra 01.05.2020

Se prisliste over alle Suzuki-motorer her: Suzuki_outboard_Utsalgpris_2020


Lokal frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.