Arnulf Hansen

DF150APX

DF150APX

Maksimal drivstofføkonomi og ytelse
Gjennom vår avanserte Lean Burn Fuel Control-system gir disse utenbordsmotorene en førsteklasses drivstofføkonomi uten å gå på bekostning av ytelsen. Nok et eksempel på Suzuki-teknikk i praksis.
Stort slagvolum - lav vekt
DF150AP viser våre ingeniørers evne til å levere massive krefter fra kompakt design. Men selv om motorene på 2867cm3 gir førsteklasses akselerasjon og ytelse, er disse utenbordsmotorene utrolig kompakte og har lav vekt.
Vi overfører krefter til hastighet
Kombinasjonen av en større propell og lavere girutvekslingsforhold gjør at våre rekkefirere leverer mengder av dreiemoment, rask akselerasjon og høy topphastighet. Disse modellene har også Suzuki’s eksklusive «Selektive Rotation». Med Suzuki Selektiv Rotasjon, kan forhandlere sette opp motorene enten i standard eller med motrotasjon modus. (Høyre eller venstregående propell). 
Innovativ teknologi
Den nye DF150AP er utstyrt med Suzuki Precision Control, vårt drive-by-wire gass- og girkontrollsystem. DF150APX drar også fordel av en bankesensor som oppdager og tar hånd om unormal forbrenning, slik at motoren yter optimalt.

Alle Suzukis påhengsmotorer fra DF40ATL til DF350ATX har selvjusterende kamakselkjede som løper i oljebad, noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbordsmotorer. Kjedet er utstyrt med en hydraulisk strammemekanisme som er vedlikeholdsfri.

DF150APX   
A    =    Modellbetegnelse
P    =    Modellbetegnelse
X    =    Ultra lang stamme (25”)

Tekniske data

Slagvolum (ccm) 2867 cc
Motortype 4-takter, Flerpunkts sekvensiell elektr. innsprøytning
Sylindre R4
Effekt (HK) 150
Effekt (kW) 110
Anbefalt turtall 5000 - 6000 O/Min
Stammelengde X: 635 mm
Standard propell 20
Vekt (kg) 241

Brosjyrer

Hovedbrosjyre Utstyrsbrosjyre

Pris

Veiledende pris fra: 165.990,-

Veil. utsalgspris gjelder fra 01.05.2020

Se prisliste over alle Suzuki-motorer her: Suzuki_outboard_Utsalgpris_2020Lokal frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.