Arnulf Hansen

DF140ATL

DF140ATL

Nå med: Lean Burn forbrenningskontroll! Dette gir best mulig drivstofføkonomi og lave utslipp. Eksepsjonelle egenskaper, som smidde veivaksler i ett stykke, konkurransetestet 4-2-1 eksosanlegg, datakontrollert drivstoff-innsprøytning og et intenst blikk for detaljer garanterer at din Suzuki DF140A leverer optimale ytelser for ethvert gasspådrag, temperaturnivå og høyde over havet. Vår oppgave er å gjøre fremdriften perfekt - slik at du kan konsentrer deg om å ha det moro.
Større sylindervolum og lavere vekt enn forgjengeren. Sprekere enn noen gang!
DF140A har en vannkjølt motoroljekjøler, selvjusterende oljebadet kamkjede og luftkjølt høyeffektiv generator på 40 ampere. Dette sørger for at motoren går optimalt og gir deg silkeføre selv i tøffe farvann. Sluttutvekslingen på 2,59:1 gir deg muligheten til en stor propell - for å oppnå den perfekte kombinasjonen av akselerasjon og toppfart. Du kan også stole på et oksesterkt dreiemoment med kraftig sluttutveksling. Straks du har fått farten opp, garanterer disse fire motorene time etter time med kraftig og jevn ytelse. 

Alle Suzukis påhengsmotorer fra DF40ATL til DF350ATX har selvjusterende kamakselkjede som løper i oljebad, noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbordsmotorer. Kjedet er utstyrt med en hydraulisk strammemekanisme som er vedlikeholdsfri.

DF140ATL    
A    =    Modellbetegnelse
T    =    Powertrim/tilt og el. start med kontrollboks.
L    =    Lang stamme (20”)

Tekniske data

Slagvolum (ccm) 2044 cc
Motortype 4-takt
Sylindre R4
Effekt (HK) 140
Effekt (kW) 103
Anbefalt turtall 5600 - 6200 O/Min
Stammelengde L: 508 mm
Standard propell 21
Vekt (kg) 179

Brosjyrer

Hovedbrosjyre Utstyrsbrosjyre

Pris

Veiledende pris fra: 131.290,-

Veil. utsalgspris gjelder fra 01.05.2020

Se prisliste over alle Suzuki-motorer her: Suzuki_outboard_Utsalgpris_2020Lokal frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.