Arnulf Hansen

BEN11AN-300

En Weekender som scoorer blink!

Med en totallengde på 11 meter er Antares 11 Beneteau's nye flaggskip i forhold til båter med utenbordsmotorer. Med 2 x 300 Hk på hekken ligger toppfarten i området rundt 40 knop og behagelig marsjfart fra 20 til 30 knop. Dette er en romslig cabincruiser med en super «owners cabin» i baugen med store vinduer, stor dobbeltseng og godt med lagringsplass.

Akterkabinen er også svært romslig og har ikke bare en dobbeltseng, men også en enkeltseng i tillegg. Her er det også godt med innslipp av lys fra skrogvinduene langs siden. På Toalett/bad er det ryddig og pent. Man har også fått plass til et separat dusjavlukke her inne. Oppe i salongen er det innredet med en L-sittegruppe hvor fremre delen kan vippes over slik at 2 personer kan sitte i fartsretningen i tillegg til kapteinen i sin førerstol. Ved siden av førerplassen er det en skyvedør som leder ut til et nedsenket og trygt side-dekk. Her er det også åpning i skrogsiden for enkel tilgang til brygge og fortøyning.

Den store 4-delte skyvedøren mot akterdekket gjør åpningen ut svært stor og åpen. Den knytter også ute- og inne-området sammen på en veldig fin måte. Dørken inne og ute er på samme nivå og salongen inne og ute bindes sammen til et komfortabelt hele.

Fremme på dekk er det integrerte solputer og en kalesjetopp til å slå opp som solskygge også.

Tekniske data

Lengde (cm)1109
Bredde (cm)340
Vekt (kg)5723
Godkjent for inntil HK (hk)600
Stammelengde motorXXL
Bensintank (liter)2 x 400 liter
Godkjent for antall personer (stk)11
El. opplegg12V
Vanntank (ltr)200

Video

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 2 720 000,-