Suzumar MX410 Lux Rib

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar et utmerket valg.

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar ut utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange; den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtlivet for barn og unge.

De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretofter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre. Dette øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre.

MX-410 Lux Rib har glassfiberskrog & dørk. Denne RIB-båten har dobbelt bunn, noe som innebærer en flat dørk. I tillegg finnes det tre store stuerom i baugen. MX-410 er en Rib med aktersofa med komplett putesett og styrekonsoll. MX-410 Lux Rib leveres fra sesongen 2022 i farge koksgrå med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her. 

Tekniske data

Lengde (cm)405
Bredde (cm)191
Vekt (kg)143
Godkjent for inntil HK (hk)50
Godkjent for antall personer (stk)5

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 60 900,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå