Suzumar MX350Rib

Suzumar MX350Rib

Suzumar MX350Rib ble utpekt til beste ungdomsbåt i bladet Båtnytt under mottoet: lettdrevet, sikker og med god bæreevne! MX350 og MX-310 passer for motorer med
rorkult, men finnes også med jockeysete og fjernstyring. Jockeysetet har sitteplasser for opp til to personer.

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar oppblåsbare båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre.

Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtliv for barn og unge.

De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretufter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre.

MX350 Rib leveres fra sesongen 2022 i koksgrå farge med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her.

Tekniske data

Lengde (cm)348
Bredde (cm)176
Vekt (kg)73
Godkjent for inntil HK (hk)20
Stammelengde motorS = Kort stammelengde = 15" = 381 mm
Godkjent for antall personer (stk)5
Standardutstyr3 luftkamre, dobbel glassfiberdørk, 600 kg. nyttelast, årer, åregafler, tofte, transporttrekk, Rep. sett, pumpe
EkstrautstyrSuzumar MX 350 RIB jockeykonsoll med pute, styrekabel og styresnekke.

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 25 990,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå