Suzumar MX320 Lux Rib

Suzumar MX320 Lux Rib

Suzumar MX-320 Lux Rib har glassfiberskrog & dørk. Denne RIB-båten har dobbelt bunn, noe som innebærer en flat dørk. I tillegg finnes det tre store stuerom. Suzumar MX-320 er en Rib med aktersofa med komplett putesett og styrekonsoll. Leveres i farge grå/sort.

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre.

Fordelene med en oppblåsbar båt er mange; den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtlivet for barn og unge.

De er bygget for å tåle tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretofter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle Suzumar båter har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre.

Suzumar MX-320 Lux Rib leveres fra sesongen 2022 i koksgrå farge med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her.

Tekniske data

Lengde (cm)324
Bredde (cm)171
Vekt (kg)124
Godkjent for inntil HK (hk)25
Stammelengde motorL = Lang stammelengde
Godkjent for antall personer (stk)5

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 45 190,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå