Suzumar DS420AL

Suzumar DS420AL

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar oppblåsbare båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre.

Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtliv for barn og unge.

De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretufter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre.

Suzumar DS420AL har aluminiumsdørk og sammen med den oppblåsbare kjølen gir dette deg imponerende stabilitet, kontroll og ytelse. Disse båtmodellene er lette og passer som familie- og fritidsbåt. Den er en kompakt gummibåt som gjør den ideell som slepejolle er lett å transportere og lagre. Suzumar DS420AL leveres fra sesongen 2022 i koksgrå farge med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her. Suzumar DS420AL er en gummibåt produsert av Suzuki Marine. Bildene viser modellen DS390AL - og DS420AL er 30 cm lengre enn modellen vist på bildene.

Tekniske data

Lengde (cm)418
Bredde (cm)201
Vekt (kg)91
Godkjent for inntil HK (hk)30
Stammelengde motorS = Kort stammelengde
Godkjent for antall personer (stk)7
Standardutstyr6 luftkamre, aluminiumsdørk, 1000 kg nyttelast, årer, åregafler, tofte, transporttrekk, Rep. sett, pumpe

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 21 200,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå