Suzumar DS360AL

Suzumar DS360AL

Suzumar DS360 AL har aluminiumsdørk og sammen med den oppblåsbare kjølen gir dette deg imponerende stabilitet, kontroll og ytelse. Disse båtmodellene er lette og passer som familie- og fritidsbåt. Suzumar DS360 AL er en gummibåter produsert av Suzuki Marine.

Bildene viser modell Suzumar DS320AL som har 40 cm kortere lengde.


Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar oppblåsbare båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre.

Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtliv for barn og unge.

De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretufter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre.

DS360 AL leveres fra sesongen 2022 i koksgrå farge med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her.

Tekniske data

Lengde (cm)360
Bredde (cm)165
Vekt (kg)60
Godkjent for inntil HK (hk)20
Stammelengde motorS = Kort stammelengde = 15" = 381 mm
Godkjent for antall personer (stk)5
Standardutstyr6 luftkamre, aluminiumsdørk, 700 kg. nyttelast, årer, åregafler, tofte, transporttrekk, Rep. sett, pumpe

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 17 250,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå