Suzumar DS320AL

Suzumar DS320AL

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar oppblåsbare båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre. Suzumar DS320 AL leveres i koksgrå farge med hvit, langsgående stripe i 2022-sesongen.

Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtliv for barn og unge.

De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretufter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre.

Suzumar DS320 AL har aluminiumsdørk og sammen med den oppblåsbare kjølen gir dette deg imponerende stabilitet, kontroll og ytelse. Disse båtmodellene er lette og passer som familie- og fritidsbåt. Suzumar DS320 AL er en gummibåter produsert av Suzuki Marine. 

DS320AL leveres fra sesongen 2022 i koksgrå farge med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her.

Tekniske data

Lengde (cm)320
Bredde (cm)153
Vekt (kg)49
Godkjent for inntil HK (hk)15
Stammelengde motorS = Kort
Godkjent for antall personer (stk)4
Standardutstyr4 luftkamre, aluminiumsdørk, 620 kg nyttelast, årer, åregafler, tofte, transporttrekk, Rep. sett, pumpe

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 13 890,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå