Suzumar DS260Vib

Suzumar DS260VIB med luftflylt V-bunn

Suzumar DS260Vib har en oppblåsbar kjøl og dørk som gir en dempet komfortabel tur. Ideell som  slepejolle for opp til to passasjerer. Den er en kompakt gummibåt som  gjør den ideell som slepejolle er lett å transportere og lagre. Båten  har gode egenskaper som for eksempel løfteringer i akterspeilet.  Akterspeil av tre med høy styrke, tauhåndtak og lakkert tretofte.
DS260/220/225 rulles alle enkelt inn i en bæreveske for lagring og /eller transport.

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar oppblåsbare båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtliv for barn og unge.

De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretufter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre.

DS260Vib leveres fra sesongen 2022 i koksgrå farge med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her.

Tekniske data

Lengde (cm)256
Bredde (cm)157
Vekt (kg)29,6
Godkjent for inntil HK (hk)8
Stammelengde motorS = Kort
Godkjent for antall personer (stk)3
Standardutstyr5 luftkamre, V-Airdeck dørk, 610 kg. nyttelast, årer, åregafler, tofte, transporttrekk, Rep. sett, pumpe

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 13 325,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå