Suzumar DS220Vib

Suzumar DS220VIB med luftfylt V-bunn

Suzumar DS220 VIB er et lett 2,2 meters båt med oppblåsbar kjøl og dørk som gir en  dempet komfortabel tur. Ideell som slepejolle for opp til to  passasjerer. Suzumar DS220 VIB er en kompakt gummibåt som gjør den  ideell som slepejolle er lett å transportere og lagre. Båten har gode  egenskaper som for eksempel løfteringer i akterspeilet. Akterspeil av  tre med høy styrke, tauhåndtak, lakkert tretofte og V-formet, oppblåsbar  dørk.
DS260/220/225 rulles alle enkelt inn i en bæreveske for lagring og /eller transport.

Til sommerutflukter og familiemoro er Suzumar oppblåsbare båter et utmerket valg. Disse fleksible båtmodellene kombinert med Suzukis 4-takts påhengsmotorer er enkle å håndtere og er helt suverene å kjøre. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er enkel å transportere, lett å oppbevare og har veldig gode sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte bruksbåten, men er også en god innstegsbåt til båtliv for barn og unge.

De er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyningsringer i rustfritt stål, tretufter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske.

En funksjon som alle oppblåsbare Suzumar har, er tre separate luftkamre, noe som øker sikkerheten til sjøs betydelig. Nøye utført utviklingsarbeid har resultert i båter som er brukervennlige, har god stabilitet og er en ren glede å kjøre. Suzumar DS 220 VIB er produsert av Suzuki Marine.

DS260VIB leveres fra sesongen 2022 i koksgrå farge med langsgående, hvit stripe. Se fargekombinasjon her.

Tekniske data

Lengde (cm)221
Bredde (cm)136
Vekt (kg)22,8
Godkjent for inntil HK (hk)5
Stammelengde motorS = Kort stammelengde = 15" = 381 mm
Standardutstyr5 luftkamre, V-Airdeck dørk, 415 kg nyttelast, årer, åregafler, tofte, transporttrekk, Rep. sett, pumpe

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 11 550,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå