Eagle BR

Eagle BR - en sporty fritidsbåt i aluminium

Den populære Eagle BR ble offisielt lansert i februar 2016 og representerer den nye designretningen til Silver-båtene. Skroget er helt nytt og skjærer pent gjennom bølger slik at turen til sjøs blir både behagelig og hyggelig.

Takket være den unike strukturen er Eagle BR overraskende stille. Fortsatt tro mot Silver-visjonen, kombinerer nyheten et solid håndsveiset aluminiumskrog med et komfortabelt og et glassfiberinteriør som trenger et enkelt vedlikehold. Eagle BR også usynkbar. Eagle BR kan utstyres med opptil 200 hk uten- bordsmotor, noe som gir deg en toppfart på ca 45 knop.

Skreddersydd etter dine behov

Silver har i mange år fulgt de nye trendene med stor interesse. Og Silver har samtidig lagt merke til at dagens båter må være allsidige for å fungere godt i hverdagen. På grunn av dette er Eagle BR konstruert slik at du får alt du trenger i en pakke, uten å måtte gå på akkord med funksjonene eller ofre sjøegenskapene.

Eagle BR er mulig å skreddersy etter dine behov allerede på fabrikken. Du kan velge å bytte standardseter mot et pristillegg til komfortable, fullpolstrede benkeseter. Når det gjelder dørk, kan du velge mellom tepper, laminat eller aluminiumsdørk, og i tilfelle du har tenkt å drive med mye fiske, kan du til og med velge å utelate oppbevarings- rommene i baugen.

Akterbenken er bred og komfortabel, standard utstyrt med en skreddersydd pute. Hele akterbenkkonstruksjonen kan enkelt brettes ut til en stor solseng, og seteputen strekker seg også over hele solsengen. Ved å fjerne puten helt, fungerer den flate overflaten godt som et dekk for fiske. Hvis det er nødvendig, kan du også bytte akterbenk for en smalere benk som gir de bakre hjørnene fri for fiske.

Kvalitet og omfattende standardutstyr

For å gjøre livet ditt enklere har Silver utstyrt Eagle BR mer omfattende og  med fokus på kvalitetskomponenter. Som standard kommer f.eks. Solsengekonstruksjonene, samt trollingkontroll (hvis pre-rigget med Suzuki, utenbords- motorer opptil 150 hk), hydraulisk styring, integrerte baug- navigasjonslys og en stor 140 l drivstofftank. Eagle BR er smart bygd, men uten å gå på kompromiss med kvaliteten eller kjøreegenskapene på noen måte. Eagle BR også standard utstyrt med en 9-tommers Raymarine-kartplotter, som gir mer enkel navigering og sanntidsmotorinformasjon, for å nevne noen av funksjonene.

Tekniske data

Lengde (cm)640
Bredde (cm)225
Vekt (kg)840
Godkjent for inntil HK (hk)200
Bensintank (liter)140 liter
Godkjent for antall personer (stk)8
StandardutstyrHydraulisk styring • Dør mellom konsollene • Fothviler for fører og passasjer • Sammenfoldbart førersete i front • Integrert drivstofftank 140 L • Drivstoffilter • Navigasjonslys • Sideskinner HST • Brannslukker • Automatisk lensepumpe • Akterstige
El. opplegg12V

Video

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 545 500,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå