HR460 Fishing

Båten med mange funksjoner

HR 460 Fishing har et lettkjørt, stabilt skrog og enkle robuste løsninger.

HR 460 Fishing er en veldig god “første gangs båt” for den unge  familien, men også en fin båt for de mer erfarne som ønsker å ta  barnebarna med ut for å fiske. Båtens store åpne områder gjør båten  ideell for både fiske og transport, men også sol og badeutflukter der  hele fem personer kan sitte i båten.

HR 460 Fishing har høyt fribord, selvlensende dørk, pullerter og  langsgående, rustfrie rekker, hvor du enkelt kan installere forskjellige  typer tilleggsutstyr. Med 3 oppbevaringsrom i hekken gir det godt med  plass for to drivstofftanker. I baugen er det en lagringsplass  tilgjengelig for et ekstra batteri for frontmontert elektrisk motor.  Utstyrt med vindskjerm, Rustfri bue rundt vindskjermen, badestige,  brannslukningsapparat, non feedback styring, luke i baugen for enkel  installasjon av utstyr og en praktisk igloobox du lett kan ta med deg.

For Vertikal Fiske kan det utstyres med seter, frontmontert motor, fiskedørk. For Trolling har vi forsterkede punkter for dorgefeste, kan utstyres med et feste for ekstra motor.

Spinning - Store åpne områder, kan utstyres med fiske plan/dørk slik at overflaten i baugen kan brukes til fiske.

Ekstra utstyr: Kalesje, presenning over styreposisjon, puter, putetrekk,  fiskedekk med eller uten lagring, stoler som kan monteres på hekken  eller baugen / feste for montering av hjelpemotor på hekken.

Tekniske data

Lengde (cm)465
Bredde (cm)188
Vekt (kg)310
Stammelengde motorLang
Godkjent for antall personer (stk)4

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 124 950,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå