Beneteau Antares 9

Bobåt med fartsressurser og suverene sjøegenskaper!

Beneteau Antares 9: Her får man  en båt med 2 separate sovekabiner og separat toalettrom nede samt en  funksjonell sittegruppe og kjøkken løsning oppe i styrehuset. Det er  moderne design og utsende med mye overlys og store vinduer som her er  hovedinntrykket. Ved førerplass er det også skyvedør ut til et nedsenket  sidedekk som forenkler til leggings manøvrer og som også er fin til  ekstra lufting. Akterdekket har stor sittegruppe som kan gjøres om til  solseng. Det er godt med stuerom og skap både inne og ute.

Skroget er helt nyutviklet og har en svært spiss og dyp baug  seksjon. Dette gir veldig myk gange i motsjø. Skrogsidene er høye og  bidrar til svært mye innvendig volum. Skrogvinduene bidrar også til en  lys og trivelig atmosfære innendørs.

I det hele tatt en komfortabel bobåt med moderne design og løsninger.  Vi tar den inn til Norge med en relativt omfattende utstyrspakke  inkludert i prisen.

Tekniske data

Lengde (cm)900
Bredde (cm)299
Vekt (kg)3776
Godkjent for inntil HK (hk)400
Stammelengde motorXL (Ved enkeltmotor XXL)
Bensintank (liter)400 liter (2 x 200)
Godkjent for antall personer (stk)Kategori B = 6 pers./ Kategori C = 10 pers.
StandardutstyrRustfrie rekker - Lanterner - Manuell pumpe - Elektrisk pumpe - Skyvedør styrbord - 2 stk stangholdere - Taklamper - Skyvevindu babord - Visker styrbord/babord med spylesystem - 12 V uttak - Hydraulisk styring - Ferskvannsopplegg m/trykkvann - Dobbel koketopp, med glassplate over - Benkeskap i pentry - Separat toalettrom med sjøvannstoalett og septikk tank - Vask på toalett. Utstyr inkl. i "Norsk Versjon" utover standard: Cockpit bord i tre. U-formet sittegruppe i cockpit med solseng løsning. 2 badeplattformer i glassfiber med badestige på høyre side. Baugpropell. Komplett 220V landstrømannlegg med batteri lader 40A. Varmtvannsbereder 25L på 220V landstrøm anlegg. LED stemningslys i cockpit, styrehus og kabin. 60 ltr kjøleskap i salong. Kit for å gjøre sittegruppen i salongen om til seng. Gardiner i styrehus. Trimplan elektriske. Gulv i styrehus i brunbeiset eik. Riggeutstyr for 1 eller 2 stk Suzuki motorer med elektronisk styrt gir/gass.
El. opplegg12V
Vanntank (ltr)160
EkstrautstyrØvrig tilleggsutstyr som elektronikk, kalesje, varme osv leveres av lokal forhandler.

Video

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 1 515 000,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå