Beneteau Antares 6

Romslig og moderne bruksbåt

Benteau Antares 6 har et nytt kompakt styrehus. Det nye skroget gir deg svært gode sjøegenskaper kombinert med stor plass i en kompakt innpakning. Skroget er bredere og mer V-formet enn på forgjengeren og har dermed både bedre sjøegenskaper og mer plass. Det er også mer høyde innvendig så båten er totalt sett svært romslig i forhold til sin lengde.

Vi har valgt å ta inn båten til Norge med et fornuftig utstyrsnivå som blant annet inkluderer sjøvannstoalett med septiktank og nødvendige puter osv.

Tekniske data

Lengde (cm)650
Bredde (cm)243
Vekt (kg)1180 uten motor
Godkjent for inntil HK (hk)115
Stammelengde motorXL
Bensintank (liter)100
Godkjent for antall personer (stk)6
StandardutstyrRustfrie rekker - Lanterner - Badestige - Taklampe innvendig - 100 l drivstofftank - Skyvevindu i styrbord rute - Vindusvisker - Drivstoffmåler - 12 V uttak - Manuell lensepumpe - Elektrisk lensepumpe. Utstyr inkl. i "Norsk Versjon" utover standard: Sjøvannstoalett med septikk tank. Feste for bord i cockpit (For bruk av innvendig bord ute). Puter på akterbenk ute. Sittegruppe i styrehus med bord og vendbar passasjer rygg. Glassfiber badeplattformer inkl badetrapp på høyre plattform. Gardiner i styrehus. Puter i styrehus og forkabin. Skyvevindu venstre side (Høyre er std). Luke på kabin tak som kan åpnes. Rigging for Suzuki motor med mekanisk gir/gass.
El. opplegg12V
EkstrautstyrØvrig tilleggsutstyr som baugpropell, kokeapparat, elektronikk, kalesje, varme osv leveres av lokal forhandler.

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 499 900,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå