Beneteau Flyer 8 SunDeck

Flyer 8 SunDeck kombinere komfort, sjenerøs plass og opplevelser!

Flyer 8 SunDeck overgår den vanlige dagcruisertandarden ved å kombinere komfort, sjenerøs plass og opplevelser. Flyer 8 SunDeck har en svært optimaliserte design, noe som gjør den til den ideelle båten for en helgetur. Kabinen har en anstendig størrelse. Den ligger under hele det store solsengområde ideelt for avslapning i solen.

Utvendig design

Flyer 8 SunDeck har estetikken til en moderne klassiker, med stramme, men lekre linjer, komplett med svarte stoler. Flyer 8 SunDeck  er utviklet med siste generasjon utenbordsskrog, Flyer 8 SunDeck er utstyrt med Air Step 2, som løfter båten seg raskt opp i plan og gir passasjerene en enestående cruisekomfort. Det bakre benkesetet er enkelt å folde tilbake, noe som gir optimal cockpitplass. Det er også mange ergonomiske oppbevaringsplasser spredt over hele båten.

Interiørdesign

Flyer 8 SunDeck er forbløffende komfortabel inni. For en båt av denne størrelsen. har dobbeltsengkabinen en utrolig takhøyde Båten har også et eget hode? og en liten kjøkkenbysse.

Natt- og Dagbåt

Flyer 8 SunDeck er sertifisert for å romme 10 personer. Kvaliteten på Flyer 8 SunDeck tilpasninger og finish imponerer. Båten er åpen for et bredt utvalg av programmer, noe som enkelt fører til noen ekstra dager til sjøs for å nyte havets gleder.

Transportabel

Flyer 8 SUNdeck er liten nok og lett nok til å transporteres på vei.

Sirkulering ombord

Babord og styrbordsgangveier gjør det enkelt å bevege seg rundt hele solområdet. Å gå fra den ene siden av kjørestasjonen til den andre er føles flytende enkelt og trygt.

Ytelse

Flyer 8 SunDecks motorer er ergonomiske, drivstoffeffektive og gir god ytelse. Enkel adgang til hekken er et gode kombinert med en større badeplattform. Med en 350 Hk Suzuki-motor kan Flyer 8 SunDeck enkelt nå en toppfart på 43 knop.

Tekniske data

Stammelengde motorXL = Ultra lang stamme = 25" = 635 mm
Lengde (cm)817 cm
Vekt (kg)2314 kg
Bredde (cm)250 cm
El. opplegg12V
Godkjent for antall personer (stk)CE sertifisering : C 10 pers. / D 10 pers.
Bensintank (liter)340 liter
Vanntank (ltr)80 liter
Godkjent for inntil HK (hk)350 Hk

Media

Brosjyrer

Pris

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå