Beneteau Flyer 9 SunDeck

Flyer 9 SunDeck har et optimalisert dekksareal med sporty design 

Plassen om bord på Flyer 9 SunDeck er smart optimalisert og forbedret fra forrige generasjons komfortnivå. Med bane-brytende instrumenter og ekstra komfort blir gleden enda større ved kjøring av båten og fokuset blir å ha det hyggelig sammen og nye det gode selskap.

Eksteriør design Flyer 9 SunDeck har et optimalisert dekksareal med sporty design og er en innbydende daycruiser med flotte finisher. Den brede porten fremme, Smart Walk lånt fra Flyer 10, tilbyr Flyer 9 utmerket tilgjengelighet til det romslige fordekket og inkludert stor sikkerhet.

En fiskestasjon er tilgjengelig som ekstrautstyr, samt stangholdere til fribordene.

Interiørdesign Mens Flyer 9 SunDeck har plass i cockpiten, har den også en komfortabel kabin, som er spesielt stor og har store dobbeltsenger. Badet viser seg overraskende stort med separat dusj.

Følelsen av å komme hjem Terrasse med utsikt - Den åpne sideplattformen på babord side er en av de viktigste nye funksjonene til Flyer 9. her får du havutsikt og enkel tilgang for å bade.

Å lage mat om bord En komplett utvendig bysse godt integrert og beskyttet av den brede frontruten gjør det mulig å lage mat om bord.

Tekniske data

Bensintank (liter)400 liter
Godkjent for inntil HK (hk)500 HK
Bredde (cm)297 cm
KategoriCE Certification : B 6 pers/C 10 pers,
Vekt (kg)3350 kg (tørrvekt)
Vanntank (ltr)100 liter
Lengde (cm)910 cm

Media

Brosjyrer

Pris

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå