DF100BTL

Suzuki DF100BTL er markedets letteste motor i sin klasse med en vekt på 157 kg.

Suzuki DF100BTL er markedets letteste motor i sin klasse med en vekt på 157 kg.  Vekt er noe man som kjent alltid prøver å minimere i båtbransjen og i  denne motorklassen er det fortsatt viktig å kunne tilby så lett motor  som mulig. De, som ønsker å bytte ut en gammel 2-takter med ny 4-takt  teknologi har funnet riktig motor her. Særlig en del eldre båter er  sensitive for vekt og det er hyggelig å kunne presentere et godt  lettvektsalternativ til de som ønsker å bytte sin gamle motor. 


Egenskaper: 

-Klassens letteste. 

-Vedlikeholdsfritt selvjusterende registerkjede. 

-Offset drivaksel og 2,59:1 giringsforhold. (Stor girutveksling gir  mulighet til å bruke propeller med stort blad areal noe som gir større  vannsøyle og mer «skyv» gjennom vannet.) 

-Lean Burn programmert innsprøytningssystem. 18:1 luft/bensin blandingsforhold gir lavt bensinforbruk og lave avgassnivåer. 

-Innebygd vanndeteksjonssystem. Forhindrer driftsproblemer ved å oppdage eventuelt vann i drivstoffsystemet så tidlig som mulig. 


Alle Suzukis påhengsmotorer fra DF40ATL til DF350ATX har selvjusterende  kamakselkjede som løper i oljebad, noe Suzuki er alene om blant  leverandørene av utenbordsmotorer. Kjedet er utstyrt med en hydraulisk  strammemekanisme som er vedlikeholdsfri. Suzuki påhengsmotorene har en moderne design.

Se mer på Suzukis globale nettside

Tekniske data

Slagvolum (ccm)1502
Motortype4-takt DOHC 16 ventiler
SylindreIn-line 4
Effekt (HK/kW)100 (73,6 kW)
Drivstoffsystem
Anbefalt turtall5700 - 6300 O/Min
StammelengdeL = 508 mm
Standard propell19"
Vekt (kg)157
Boring x slag75 x 85

Media

Brosjyrer

Pris

Kr. 116 990,-

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå